Zorgkaart

Zorgkaart: deel on-line uw ervaring met uw zorgverlener

Hoe tevreden bent u met uw huisarts, uw specialist of het ziekenhuis waar u onder behandeling bent? Hebben zij voldoende kennis over hemochromatose? Deel uw ervaring op ZorgkaartNederland.

Uw ervaring is belangrijk. Met uw waardering op ZorgkaartNederland helpt u mee om de kwaliteit van de zorg voor mensen met hemochromatose in kaart te brengen. Ook geeft u zorgverleners meer inzicht in wat al goed gaat en wat beter kan. Zo kunnen zij de zorg nog beter afstemmen op de wensen van de patiënt.

Uw zorgverlener waarderen

Het plaatsen van een waardering is anoniem en gaat op basis van zes vagen over: luisteren, informatie, behandeling, afspraken, medewerkers en de accommodatie. Uit onderzoek blijkt dat het rapportcijfer van een arts, fysiotherapeut of andere zorgverlener betrouwbaar is als hij minimaal 9 waarderingen heeft. Bij ziekenhuizen en verpleeg- en verzorgingshuizen zijn 30 waarderingen voldoende voor een betrouwbaar beeld.

Samenwerking

De HVN en ZorgkaartNederland werken sinds begin 2017 samen om mensen te stimuleren hun ervaringen te delen op ZorgkaartNederland, zodat u kunt kiezen voor een zorgverlener die het beste bij u past en we meer inzicht krijgen in de kwaliteit van de zorg voor hemochromatose patiënten.

Helpt u mee?

Waardeer uw huisarts, specialist of het ziekenhuis waar u in behandeling bent op www.ZorgkaartNederland.nl.

Plaats nu een waardering over uw zorgverlener(s)!